Sare Amară cu Apă – Cum se Bea Pentru Detoxifiere și Slăbire

Sarea amară, cunoscută sub numele de sare Epsom, este un ingredient miraculos, care curăță atât interiorul cât și exteriorul corpului. Se găsește la orice farmacie sau magazin naturist. Femeile caută cu ardoare acest produs pentru a slăbi. Pentru obținerea unui abdomen plat și curățarea corpului de toxine, se poate bea un pahar de apă cu o lingură de sare amară imediat după masă. Acest procedeu nu trebuie repetat foarte des.

Sare Amară cu Apă – Detoxifiere și Slăbire

Sare Amară cu Apă – Detoxifiere și Slăbire

Consumul de sare amară – Efecte

___________________________________________________________________________________________

Sarea amară, sau sulfatul de magneziu are o gamă largă de aplicații, fiind folosită cu succes inclusiv în tratarea infecțiilor fungice, calmarea durerilor, exfolierea pielii faciale și de pe corp, detoxifierea și relaxarea organismului, precum și în creșterea volumului părului. Cele mai renumite beneficii ale acestui ingredient este curățarea colonului, pierderea în greutate și tratarea constipației.

Consumul de sare amară cu apă ajută la relaxarea mușchilor digestivi și oferă astfel un efect laxativ puternic. Ajută la detoxifierea ficatului, dar pentru o astfel de cură este nevoie de 2 zile: una pentru detoxifiere și una pentru repaus. Pe durata curei nu se iau medicamente sau suplimente.

___________________________________________________________________________________________

Cum se bea sarea amară cu apă

Sărurile Epsom acționează la fel ca orice altă sare și acest lucru înseamnă că ele atrag apa. Prin urmare, atunci când trec prin intestin, sărurile vor trage apa din alte zone ale corpului, crescând astfel capacitatea de lubrifiere a sistemul digestiv și de excreție.

> Rețeta 1 

Amestecă 4 linguri de sare amară cu 3 căni de apă și pune amestecul la frigider. Amestecă apoi o jumătate de cană de ulei de măsline cu sucul de la un grepfrut roz și las-o pe masă pentru a atinge temperatura camerei. La ora 18.00, bea aproximativ 75 de ml de sare amară cu apă. O porție identică se mai bea în jurul orei 20.00, apoi se poate merge la baie. La ora 22.00, agită amestecul de ulei de măsline și suc de grepfrut și bea-l stând în picioare.

A doua zi dimineața, imediat de la trezire, bea încă o doză de 75 ml de sare amară cu apă și întinde-te în pat. Două ore mai târziu ia ultima doză de sare amară cu apă. Nu consuma nimic timp de 2 ore de la ingerarea ultimei doze. Reintrarea în normal se începe cu suc de fructe și alimente ușoare, fără grăsimi. Se poate servi pâine cu miere, cereale fierte și legume. Cina se va lua normal, dar fii pregătit pentru o rundă de diaree.

Pot să apar de asemenea și senzații de greață. Pentru îmbunătățirea sănătății ficatului după detoxifiere, se pot lua suplimente cu armurariu.

___________________________________________________________________________________________

> Rețeta 2

Pentru a prepara un laxativ natural ai nevoie de puțină sare amară și de apă. La o cană cu apă se adaugă 1-2 lingurițe de sare amară. Se agită bine amestecul și se bea. Se poate îmbogăți cu un pic de lămâie sau suc de portocale. Această băutură se poate bea de 2 ori pe zi, cu un interval de 4 ore de pauză între doze. Poate dura jumătate de oră sau chiar șase ore până când laxativul începe să lucreze, de aceea e bine să stai aproape de toaletă.

___________________________________________________________________________________________

! Precauții și atenționări importante

Sarea amară este un ingredient aprobat de cadrele medical ca laxativ natural, însă consumatorii trebuie să fie atenți la cantitatea folosită și să se informeze cu privire la posibilele efecte secundare.

Doza zilnică recomandată de sare amară este de 300-400 mg. Creșterea cantității nu va spori efectul laxativ, ci va crește riscul de intoxicare cu magneziu (simptomele sunt: dificultăți respiratorii, diaree cronică sau oboseală).

Pe durata curei de detoxifiere se recomandă consumul a 2-3 litri de apă pe zi, pentru a preveni deshidratarea.

Persoanele care suferă de balonare, crampe abdominale, vărsături sau greață ar trebui să evite consumul de sare amară.

Sărurile Epsom nu sunt recomandate pe perioada sarcinii și alăptării, nici persoanelor care suferă cu rinichii.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


4 comentarii

  1. pentru o gastrita rosice (muschi stomacului crapati)

  2. Hristos a lnviat ! Cea mai buna cura de detoxifiere este cea a lui Andreas Moritz, prin care se elimina si pietrele din ficat si colecist. Incercati-o cu lncredere si nu veti regreta ! Eu sunt foarte multumita dupa ce am urmat-o. Succes !

  3. georgyana

    Cura e ff buna , eu am eliminate peste o suta de pietre de la ficat si o tin o data la 3 saptamani pana elimit tot, dar eu o tin si va recomand cu sinceritate cartea lui ANDREEA MORINTZ , SCAPA DE PIETRE DE LA FICAT SI FIERE , cred ca si aceasta de pe acest site este preluata tot de acolo cu mici scgimbari, dar este bine de citit cartea si mai ales de respectat tot ce scrie ! SANATATE MULTA !

  4. Am incercat si eu cura si au trecut patru zile de atunci.nu am eliminat nimic. Si de la orice mananc imi simt fierea umflata.peste cat timp s o mai incerc?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]