O rugăciune către Mântuitorul, pe care o putem rosti zilnic pentru îndreptarea vieții

Am găsit o rugăciune deosebit de frumoasă și folositoare către Mântuitorul Hristos în rânduiala Spovedaniei, care pentru a fi rostită zilnic pentru tămăduirea rănilor și a patimilor sufletești.

Efectele extraordinare ale rugăciunii pot fi confirmate de toți cei care au o relație vie cu Dumnezeu, cu Maica Domnului, cu îngerul păzitori și cu toți sfinții.

Mântuitorul Iisus Hristos

Mântuitorul Iisus Hristos

Rugăciunea curăță, vindecă, luminează, înnoiește, întărește și preschimbă sufletul omului. Cel care obișnuiește să se roage se umple de darurile Duhului Sfânt și este întotdeauna povățuit și călăuzit de Dumnezeu pe căile cele drepte și bune în viață.

În fiecare zi trebuie să cerem de la Dumnezeu să trimită asupra noastră lumina Sa pentru a cunoaște drumul pe care să mergem, și să nu ne lipsească de mila și ajutorul Lui.

Mântuitorul este foarte aproape de noi. Atunci când Îl chemăm și zicem „Doamne Iisuse” cu toată inima, El vine numaidecât. De aceea, atunci când ne rugăm, trebuie să fim conștienți că Dumnezeu este în fața noastră și ne aude.

Rugăciune către Domnul Iisus Hristos

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, izvorul înțelepciunii și al harului, deschide buzele mele, ale păcătosului, și mă învață cum se cuvine și pentru ce se cade să mă rog. Că Tu ești Cel ce știi mulțumea păcatelor mele.

Iată, cu frică stau înaintea Ta. Îndreptează-mi viața, Cel ce îndreptezi toată zidirea cu cuvântul și cu puterea cea nespusă a înțelepciunii, Cel ce ești liman celor înviforați, și arată-mi calea pe care voi merge.

Dă cugetelor mele duhul înțelepciunii Tale, nepriceperii mele duhul înțelegerii. Cu duhul temerii de Tine umbrează-mi faptele, și duh drept înnoiește întru cele dinăuntru ale mele. Cu Duh stăpânitor întărește gândul meu dintru alunecare.

Pentru ca în toate zilele fiind îndreptat spre cele de folos cu Duhul Tău cel bun, să mă învrednicesc a împlini poruncile Tale, și pururea să-mi aduc aminte de mărită venirea Ta, ca va cerceta faptele noastre.

Că milostiv și iubitor de oameni Dumnezeu ești, și Ție slavă înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.“

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.