Fuste de Toamnă / Iarna – Elegante, Lungi, Trei-Sferturi

Fustele reprezintă cel mai versatil obiect de fashion al unei femei. Iar anul acesta, creatorii de modă au permis acestui stil să capete o multitudine de valențe: șic, feminin, rustic, vintage, retro, boem, etc.

Mai multe modele si preturi

Fuste Toamnă-Iarnă 2013

Fuste Toamnă-Iarnă 2013

Se poartă din nou cu mare interes fustele cu tivul în jurul genunchiului sau gleznei, fustele cloșate, fustele cu talie înaltă și în culori și modele calde.

Fuste de Toamnă 2013

Fuste de Toamnă 

Colecțiile de fashion pentru femei îmbrățișează un stil feminin nou-descoperit, dar inspirat de cele mai cochete modele ale anilor trecuți, și de aceea accentul modei cade astăzi ferm pe fustă.

Fuste de Toamnă Elegante

Fuste de Toamnă Elegante

Fuste de toamnă-iarnă

Fusta este accesoriul vestimentar care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, indiferent de vârsta sau stilul de viață. Fustele sunt de fapt prima piesă vestimentară croită vreodată pentru silueta feminină, deși de-a lungul istoriei, femeile au început să poarte pantaloni, considerându-i o alegere mai confortabilă și practică.

Fuste Toamnă/Iarnă 2013-2014

Fuste Toamnă/Iarnă 2013-2014

Fustele sunt astăzi o alternativă elegantă pentru blugi, pantaloni și rochii, care pot fi accesorizate ușor cu sacouri, paltoane, ciorapi la culoare, tocuri sau încălțăminte joasă.

Fuste Toamnă Elegante

Fuste Toamnă Elegante

Fuste de toamnă elegante

Se poartă fustele creion, care sunt un stil ceva mai elegant. Tăietura dreaptă, îngustă, merge bine ca ținută pentru serviciu sau o întâlnire oficială. Lungimea poate varia, însă cea mai populară este fusta creion până la genunchi. Acest stil dă femeii un aspect clasic, profesional, și merge bine cu orice fel de bluză.

Fuste Toamnă Trei-Sferturi

Fuste Toamnă Trei-Sferturi

Fuste de toamnă trei-sferturi

Fusta lalea este ideală pentru lunile de toamnă. Designerii o asociază perfect cu o pereche de cizme până la genunchi și o eșarfă în culori calde.

Fuste Toamnă de Piele

Fuste Toamnă de Piele

Fustele plisate sau cloșate sunt astăzi purtate cu entuziasm nu doar de elevele de liceu, ci și de femeile care vor un look ceva mai ștrengăresc sau școlăresc.

Fuste Toamnă Cloșate

Fuste Toamnă Cloșate

Fustele cloșate vin într-o varietate de culori și modele, și ne dau posibilitatea de a scoate în evidență o personalitate creativă sau puternică. Se pot purta cu șosete lungi și ghete, sau cu cizme.

Fustă de Toamnă Scurtă Colșată

Fustă de Toamnă Scurtă Colșată

Fuste de Toamnă Trei-Sferturi

Fuste de Toamnă Trei-Sferturi

Fuste de toamnă lungi

La capitolul materiale, fustele toamnă-iarnă sunt create dintr-o gamă diversă de țesături: stofă, lână, piele sau catifea. Texturile pufoase sunt și ele în trend.

Fuste Toamnă Lungi

Fuste Toamnă Lungi

În ceea ce privește modelul, fustele cu carouri sunt alegerea perfectă pentru toamnă. Se poartă la fel de bine și fustele cu cercuri, dungi și alte modele supradimensionate.

Fuste Toamnă Lungi

Fuste Toamnă Lungi

Nuanțele de roșu, vișiniu, dovleac, verde măsliniu, galben muștar, mov-prun sau auriu sunt opțiuni potrivite diferitelor tipuri de ținute: sport, elegante, de stradă, de zi, funky sau glamour.

Mai multe modele si preturi

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


1 comentariu

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.