Mâini fine într-un minut, cu 2 ingrediente

Vă prezentăm rețeta unui exfoliant incredibil de banal, care ne poate transforma pielea mâinilor – și a întregului corp – într-o piele super-catifelată, în mai puțin de 1 minut.

Ulei de Măsline și Zahăr

Ulei de Măsline și Zahăr

Exfoliant din zahăr și ulei de măsline

Este adevărat că femeile au preferat întotdeauna lucrurile simple, care funcționează, și care pot fi incluse ușor în rutina zilnică. Comparativ cu produsele cosmetice din comerț, bogate în substanțe chimice dubioase, și care încarcă pielea, acest exfoliant se poate prepara acasă, din 2 ingrediente naturale pe care le avem deja în bucătărie. Rezultatele sunt incredibil de bune pentru un preparat atât de simplu.

În anotimpul rece, mâinile noastre încep să se usuce și să arate inestetic. Frecarea pielii cu zahăr ajută la îndepărtarea stratului de la suprafața pielii, iar ungerea mâinilor cu ulei ajută la hidratarea lor. Este cel mai ușor mod de a obține instant o piele fină, cu aspect tânăr și sănătos.

Pași de urmat

Pentru a efectua acest procedeu, stați deasupra chiuvetei.

Puneți 1-2 linguri de zahăr alb într-o palmă, și peste el turnați o cantitate aproape egală de ulei de măsline.

Începeți să frecați palmele între ele, pentru a combina cele 2 ingrediente, și pentru a împrăștia amestecul pe toată suprafața mâinilor. Cu mișcări circulare, frecați bine mâinile câteva minute, pentru a îndepărta pielea moartă de la suprafață, care blochează hidratarea. Insistați și pe cuticule, pentru a le curăța și înmuia.

La final, clătiți mâinile cu apă călduță. Veți vedea că diferența este uimitoare: mâinile devin incredibil de fine, catifelate și plăcute la atingere. Acum puteți aplica și o cremă hidratantă pentru a proteja noul aspect al mâinilor.

Exfoliant Pentru Piele

Exfoliant Pentru Piele

Folosiți acest procedeu ori de câte ori simțiți nevoia, inclusiv pentru ten. În acest sens, amestecați într-un bol 1-2 linguri de ulei de măsline cu 3 linguri de zahăr granulat. Frecați pielea feței cu acest amestec, folosind degetele, circa 2-5 minute.

Puteți păstra acest amestec într-un recipient în baie, pentru a-l folosi pentru pielea întregului corp, când faceți duș sau baie. Inclusiv bărbații pot folosi acest remediu după bărbierit, pentru a dezinfecta pielea și pentru a o face fină.

În loc de ulei de măsline puteți folosi ulei de cocos, care este mult mai gras și mai hidratant, iar în loc de zahăr, zaț de cafea.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


12 comentarii

  1. eu folosesc sare de la marea moarta

  2. Acest procedeu il practic de vreo 7-8 ani dar cu ulei de floarea soarelui sau de samburi de strugure.Are acelasi efect.E intr-adevar super.

  3. Sau malai cu crema de galbenele, frecat si apoi indepartat, apoi crema de miini!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]