Rețeta magică pentru stoparea căderii părului

Unul din cele mai mari of-uri ale femeilor este astăzi problema căderii excesive a părului. Nu vom discuta în acest articol despre cauzele căderii părului, ci vom prezenta o rețetă naturistă testată prin experiență, care a avut succes în stimularea regenerării părului și refacerea părului căzut. Comparativ cu tratamentele clasice, leacurile naturale sunt nu doar ieftine, ci și foarte eficiente și lipsite de efecte secundare.

Căderea Părului Rețetă

Căderea Părului Rețetă

Stoparea căderii părului:  rețetă

Această rețetă contra căderii părului este foarte populară și deseori citată ca fiind una aproape miraculoasă.

Ingrediente

• 20 ml de ulei de ricin
• 20 ml de gaz
• 20 ml de coniac

Preparare

Se ia o sticluță de ulei de ricin de 20-25 ml de la farmacie. Se toarnă într-o sticlă mai mare, și se adaugă o cantitate egală (măsurată cu aceeași sticluță) de gaz și coniac (rom sau alcool de 60-70 de grade). Se închide cu capacul, și se agită pentru a se amesteca bine ingredientele. Va rezulta o soluție cu aspect lăptos.

Aplicare

Tratamentul se aplică pe părul curat. Astfel, după spălarea obișnuită a părului cu șampon și uscarea acestuia, se începe aplicarea. Se umezește o bucată de vată în soluția lăptoasă (agitată bine înainte), și se stoarce bine pe buza sticlei pentru a elimina excesul. Se freacă pur și simplu rădăcina părului cu vata îmbibată în soluție, până se acoperă toată suprafața capului. La final, părul se piaptănă, și dacă vi se pare prea gras, se spală și se aplică din nou tamponarea. Vata umezită trebuie să fie bine scursă de exces, pentru a nu lăsa părul unsuros la urmă.

Alte sfaturi importante pentru cei care se confruntă cu o cădere abundentă a părului:

– Să se spele mai rar pe păr, la 1-2 săptămâni
– Să consume mai multe fructe și legume bogate în vitamine și minerale (zinc, fier, magneziu, Vitamine din complexul B – drojdie de bere, polen de albine, cătină, gălbenuș de ou, verdețuri, nuci, semințe, ulei de măsline)
– Să bea multe lichide
– Evitarea stresului și oboselii excesive

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


18 comentarii

  1. Reteta este foarte buna , dar ………. de unde sa mai cumparam gaz , stie cineva ?

  2. Se gaseste si combinatia gata facuta! Tratament Elmiplant: sa scrie pe eticheta cu petroleum! Ieftin si bun!!!! Dintr o sticla folosesti de vreo 3-4 ori, deci cam o lunaCristina Madalina

  3. Si un secret ptr eficienta: punga plastic peste solutie, apoi o basmaluta deasupra si nu stati pe langa aragaz! De aplicat după ce terminam papica! Nu luam foc, dar miroase puternic a benzina! cristina madalina

  4. Stiu d-na Maria Matei Marin am folosit si am fost multumita!Ai vazut ce par stufos am!

  5. BUNAMEA, PUNEA SI UN GALBENUS DE OU. DE UNDE MAI IAU GAS

  6. ERA CEVA PETROL CARE NU PREA MIROSEA , NU MAI STIU, DA AVEAM PAR BOGAT

  7. @Maria Matei Marin : unde se gaseste de cumparat preparatul de care ati amintit?

  8. Spuneti va rog in ce consta „reteta” mie nu imi da voie sa deschid pagina 🙁

  9. reteta este fantastica,am folosit-o si eu cu ani in urma si chiar functioneaza. Am vrut sa o refac dupa ani dar nu am mai gasit gaz nicaieri. Stie cineva unde am mai putea gasi gaz de cumparat?

  10. Sfatul este foarte bun , atat reteta traditionala cat si produsul Elmiplant.Insa eu as mai adauga si faptul ca pierderea parului poate avea varii cauze . Ar fi bine totusi sa consultam un dermatolog inainte de orice. Gazul poate provoca , caderea parului in anumite situatii iar ricinul alergii.Asadar mai intai la medic si apoi la plafar sau la benzinarie 🙂 . Eu sufar de menopauza precoce , ma chinui de 9 ani si parul meu a suferit schimbari dramatice pe fondul dereglarilor hormonale.Stresul, alimentatie defectuoasa ( diete drastice ) , menopauza precoce sau naturala , tratamente antidepresive sau de fertilizare toate acestea ,produc dereglari la nivelul glandei capilare . Nu vreau sa par Gica Contra dar realitatea e un pic diferita . Spor la pieptanat , fetelor 😉

  11. si eu am folosit aceasta reteta ,a dat rezultate foarte bune dar acum nu se mai gaseste gaz

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.