INFECȚIA cu HPV la femei se curăță singură în 1-3 ani

Un studiu revoluționar, publicat în Asian Pacific Journal of Cancer Prevention, intitulat “Curățirea Infecției Cervicale cu Papilomavirus Uman Prin Aplicarea Externă de Curcumină și Cremă Multiplant Care Conține Curcumină”, a dezvăluit că, în egală măsură, sistemul nostru imunitar și o cremă pe bază de plante ajută la eradicarea infecției.

Tratament HPV

Tratament HPV

Acesta este primul studiu care confirmă faptul că infecția cu HPV este auto-limitată. Cercetătorii au descoperit că, în 73% din cazurile de HPV netratat, infecția a dispărut de la sine în decursul a 37 de luni.

Studiul a fost realizat pe 287 de femei la care infecția cu HPV nu a progresat până la stadiul de neoplazie cervicală de grad înalt (pre-cancer de col uterin). Participantele au fost împărțite în 4 grupuri.

– Un grup a primit o cremă vaginală numită Basant, pe bază de mai multe plante: extract de curcumină, aloe vera, alma și reetha (nuci de săpun).

– Un alt grup a primit capsule vaginale cu curcumină.

– Celelalte două grupuri au primit fie o cremă vaginală placebo, fie capsule vaginale placebo.

Toate femeile participantele la studiu au fost instruite să folosească o singură aplicație pe zi a formulei primite, timp de 30 de zile consecutiv, cu excepția zilelor de menstruație. După o săptămână de la ultima aplicare, au fost chemate pentru a repeta testul HPV, colposcopia și examenul citologic.

Rezultatele raportate:

Rata eradicării virusului HPV la femeile care au folosit crema vaginală Basant a fost mai mare (87.7%) decât la grupurile care au primit placebo (73.3%). Cu toate acestea, diferența este foarte mică. Deși ambele formule pe bază de plante au crescut rata curățirii infecției HPV,  grupul placebo a înregistrat un scor important de 73.3%.

Acest lucru confirmă faptul că majoritatea infecțiilor cu HPV se curăță în mod spontan, ca urmare a faptului că sistemul imunitar își face bine treaba. Din acest motiv, întărirea sistemului imunitar ajută enorm la vindecarea infecției cu HPV în mod natural.

Studiile precedente 

Aceasta nu este însă o descoperire în premieră. Studiile precedente au arătat că, la fel ca toate infecțiile virale auto-limitate, HPV regresează în mod spontan după o perioadă de 1-3 ani.

Un studiu publicat în anul 2004 a arătat că leziunile scuamoase intra-epiteliale cervicale de grad mic asociate cu infecțiile HPV au regresat în mod spontan în 61% din cazuri în 12 luni, și în 91% din femei în 36 de luni.

Un alt studiu realizat în anul 2010 pe o durată de un an, publicat în Jurnalul European de Obstetrică, Ginecologie și Biologice Reproductivă, a revelat că la finalul celor 12 luni, rata de regresie a displaziei cervicale a fost de 74%.

Un studiu mai recent, din anul 2011, publicat în Jurnalul Bolilor Tractului Genital Inferior, a arătat că după 12 luni de la infecția cu HPV, 70% din rănile cauzate de displazie cervicală au regresat de la sine.

Aceste studii arată în mod evident faptul că nu vaccinurile sunt cele care oferă protecție împotriva HPV, ci însăși imunitatea noastră înnăscută.

De asemenea, trebuie notat că studiile care dovedesc proprietățile anti-cancerigene puternice ale turmericului (curcumina) se înmulțesc de la lună la lună. Curcumina a fost cercetată pentru efectele sale anti-cancer în peste 100 de tipuri de celule canceroase.

Sursă articol: http://www.greenmedinfo.com/blog/natural-herbal-hpv-cure-discovered?page=2

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


4 comentarii

  1. Si vroiau sa ne vaccineze fetele ! Mai,mai ca vroiau sa ne oblige!…va mai amintiti??? Ce merita cozile de topor pentru ca au experimentat pe copii??? Or sa plateasca oricum!!!

  2. Ce tâmpenii spuneți. …se știe foarte bine ca infecția cu HPV netratată la timp, duce la cancerul de col uterin.

    • Studiul nu este gresit. Au specificat ca a fost făcut pe femei care nu au ajuns la stadiul de celule precanceroase. Ca HPV este responsabil pt majoritatea cazurilor de cancer de col uterin este un fapt dovedit de zeci de studii. Dar nu toate cazurile de infecții de HPV duc la cancer de col uterin. Tratamentul propus ar putea preveni cancerul / elimina HPV. Insa parerea mea personală este că un studiu pe 287 persoane este limitat. Mai trebuie cercetat. Si da, este adevarat ca, in unele cazuri, un sistem imunitar sanatos poate elimina HPV (iarăși studii facute). O dovadă sta in incidenta foarte mare a infectiilor cu HPV (tulpinile 16 si 18), dar o rată mai mica a cancerului de col uterin.

  3. Daca puteti, va rog, sa imi spuneti unde pot gasi crema aceasta? Sa imi scrieti aici, va rog. Multumesc

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.