Un MEDICAMENT natural pentru PLĂMÂNI (inclusiv cancer pulmonar)

În România, la fiecare 16 minute, o persoană moare de cancer pulmonar. Este unul din cele mai răspândite tipuri de cancer din România, și cauza celor mai multe decese din lume.

Cancerul de plămâni depășește cancerul de sân și de prostată. Statisticile de viitor sunt extrem de îngrijorătoare, întrucât frecvența cancerului va atinge cote foarte mari.

Tratament Naturist Cancer Pulmonar

Mortalitatea cauzată de cancerul pulmonar este atât de mare deoarece această boală are o fază silențioasă (cu simptome vagi) de 4-5 ani, după care evoluția este foarte rapidă. Iar majoritatea bolnavilor ajung la medic când este prea târziu.

Tratament naturist pentru cancer pulmonar

Vă prezentăm o rețetă populară pentru cancerul de plămâni extrasă din cartea „Medicina Naturistă” a profesorului dr. univ. Constantin Milică. Este un amestec nutritiv din legume, fructe, nuci, cereale, lapte și miere, util pentru un organism slăbit, și pentru întărirea sistemului imunitar.

Ingrediente

• 250 g de morcovi
• 200 g de mere rase
• 100 g de miez de nucă
• 100 g de mălai
• 100 g de miere polifloră
• 250 ml de lapte
• ½ lămâie (sucul)

Preparare

Nuca se macină, morcovii și merele se curăță, se spală și se dau pe răzătoare. Laptele se folosește crud, nefiert. Se amestecă toate ingredientele într-un vas, și se consumă tot preparatul, pe parcursul unei zilei.

Mai multe tratamente naturiste pentru cancerul pulmonar găsiți în acest articol.

______________________________________________________________________________________

Alimentația în cancerul pulmonar

Dieta bolnavului de cancer pulmonar trebuie să fie preponderent vegetală, bazată pe consumul de alimente crude – fructe și legume proaspete, și sucuri naturale, proaspăt stoarse.

Se recomandă 1 litru de suc de sfeclă, care se poate dilua cu suc de mere sau apă, și îndulcit cu miere de albine. Sucul de sfeclă roșie este indicat tuturor bolnavilor de cancer, indiferent de tipul cancerului.

Pentru creșterea aportului de vitamine, suferinzii de cancer pulmonar pot face de asemenea o cură cu drojdie nutrițională uscată. Se ia câte 1 linguriță, după fiecare masă a zilei.

Din alimentația bolnavului de cancer pulmonar trebuie exclus consumul de carne roșie, mezelurile, grăsimile animale, afumăturile, pâinea albă, zahărul și oțetul.

______________________________________________________________________________________

Sursă: “Medicina Naturistă”, Vol. 2, Constantin Milică

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. cum se foloseste drojdie uscata in cura contra cancerului pulmonar /Se inghite praful de drijdie cu aapa sau se amesteca in gura cu saliva ?
    Multumesc pt raspuns

    • Postolache Ana Maria

      Este vorba despre drojdia nutrițională, care se găsește la magazinele naturiste sub formă de fulgi. Se mai numește drojdie inactivă.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.