Aveți Ulcer Stomacal? Beți Suc de Varză și Suc de Cartofi

Sucul de varză albă crudă este un remediu renumit pentru tratarea ulcerului. Sucul de cartof la fel, luat pe parcursul a mai multor săptămâni sau luni a arătat un efect binefăcător. Aceste remedii sunt simple și la îndemâna oricui suferă de durerile cauzate de ulcerul stomacal.

Aveți Ulcer? Beți Suc de Varză și Suc de Cartofi

Aveți Ulcer? Beți Suc de Varză și Suc de Cartofi

I. Suc de varză pentru ulcer

Varza și sucul său conțin doi compuși care acționează favorabil pentru vindecarea ulcerelor, numiți glutamina și S-metil-methionina. Studiile efectuate pe compusul glutamină au stabilit că o doză zilnică de 1.600 mg este la fel de eficientă ca și medicamentele antiacide folosite în tratamentul ulcerului.

Sucul de varză conține foarte multe săruri minerale și vitaminele A, B-uri, C și PP. Are efecte diuretice și remineralizante. Este un leac popular pentru gastrită, ulcer gastric și ulcer duodenal, erupții cutanate, colecist, bronșită.

Conform unor studii realizate pe bolnavi de ulcer, administrarea de suc de varză a dus la îmbunătățirea stării de sănătate a aproximativ 92% din persoanele care au fost supuse acestui tratament, pe când procentul celor care au luat un alt tratament (placebo) a fost de numai 32%.

Tratamentul presupune consumul a 250 ml (un pahar) de suc de varză crudă pe zi. Pentru unii, această doză ar putea fi greu de înghițit, însă merită tot efortul. Pentru a preveni balonarea, care poate surveni în urma consumului de suc de varză crud, se poate începe cu suc de morcov timp de 2-3 săptămâni, apoi se poate trece la sucul de varză. Se pot bea și câte 1-2 pahare de suc de varză pe zi. Sucul de varză se poate adăuga și în supe, pentru a fi mai ușor de consumat.

 Suc de cartofi pentru ulcer

Se bea sucul de la un cartof mare, de 3 ori pe zi, după masă. Cei care au posibilitatea, pot înghiți în paralel și puțină cenușă de lemn, obținută din arderea lemnelor. Peste ea se toarnă apă caldă. Cenușa de lemn contribuie la neutralizarea acidului din stomac. Dacă se respectă regimul alimentar, poate să apară vindecarea ulcerului.

Se rade un cartof și apoi se trece prin storcător. Sucul obținut se diluează cu o cantitate dublă sau triplă de apă caldă. Se bea cu regularitate dimineața, pe nemâncate, la prânz, înainte de a mânca și seara, înainte de culcare. Atenție! Trebuie consumat numai imediat după preparare.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. Verificat, da rezultate exceptionale! Un lucru esential, lasati nervii deoparte…!!!

  2. Dar greu de baut , cel putin cel de varza, este tare neplacut la gust

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.