Tratamente Naturiste Regenerarea Nervului Optic, Afecțiuni Oftalmologice

Nervul optic este cel care face legătura dintre ochi și creier, făcând astfel posibilă funcția vederii. Lezarea nervilor optici este iremediabilă și adesea permanentă, ducând la probleme de vedere grave, inclusiv orbire sau paralizie. Și aceasta deoarece celulele nervoase nu au capacitatea de a se regenera.

Tratamente Naturiste Regenerarea Nervului Optic, Afecțiuni Oftalmologice (sxc.hu)

Tratamente Naturiste Regenerarea Nervului Optic, Afecțiuni Oftalmologice (sxc.hu)

Regenerarea nervului optic – Remedii naturiste

Există o serie de suplimente alimentare pe bază de plante, special concepute pentru îmbunătățirea vederii și stimularea funcției acesteia, indiferent de afecțiune.

Omega 3 și Omega 6

Acizii grași Omega 3 și Omega 6 sunt lipide care se regăsesc la nivelul creierului (în membrane celulare și neuroni), în proporție de 60%. Cu toate acestea, ei nu se pot obține decât din alimente. Aceștia au un rol important în stimularea funcțiilor cognitive și creșterea coeficientului de inteligență, precum și în dezvoltarea și maturarea creierului și retinei la copii, mai ales în perioada sarcinii.

În toate magazinele naturiste se pot găsi capsule cu Omega 3 și capsule cu Omega 6, create din uleiuri vegetale presate la rece pe bază de semințe de in, semințe de cânepă și semințe de negrilică.

Spirulină cu cătină

Comprimatele de spirulină cu extract concentrat de cătină sunt produse naturiste minunate pentru reglarea funcțiilor imunologice și metabolice ale corpului. Spirulina este o sursă naturală fabuloasă de proteine aminoacizi, acizi grași, vitamine, enzime, microelemente și hormoni vegetali, iar cătina este o polivitamină naturală completă. Acest mix ajută la prevenirea și tratarea cataractei, glaucomului și retinopatiei.

Gemoderivat din mlădițe de afin

Acesta este un alt produs naturist care protejează și regenerează țesutul retinian. Ajută îndeosebi în hemeralopie, hemianopsie, nictalopie, miopie severă sau în diminuarea câmpului vizual. Acționează de asemenea ca un protector pentru retinopatia diabetică și hipertensivă, retinită pigmentară, retionpatie senilă, uveită sau dezlipire de retină.

Tinctură de afin

Ajută la regenerarea microcirculației de la nivelul retinei, și acționează ca un protector natural împotriva radiațiilor. Are efecte antiinflamatoare, antioxidante și hipoglicemiante. Este un produs indicat în miopie, retinită, nictalopie, hemeralopie, degenerescență pigmentară a retinei, retinopatie hipertensivă, uveită, tulburări vasculare de senescedență, tulburări vasculare în diabet sau cataractă.

Tinctură de crăițe

Ajută la menținerea sănătății ochilor și la adaptarea vederii la întuneric și lumină a ochiului miop sau normal datorită conținutului bogat de substanțe bioactive. Are de asemenea efecte de scădere a tensiunii oculare mari. Tinctura de crăițe se recomandă mai ales persoanelor a căror profesie implică o concentrare vizuală intensă: șoferi, mecanici de locomotivă, operatori PC, radiologi sau controlori de trafic aerian.

Ulei de cătină

Acest produs se poate găsi la magazinele naturiste sub formă de picături sau capsule moi. Ajută la revigorarea întregului organism și întărirea tuturor funcțiilor, datorită complexului de vitamine, acizi, microelemente și antioxidanți. Uleiul de cătină hrănește retina și previne tulburări de vedere. Este benefic inclusiv în oprirea unor afecțiuni oculare comune: miopie, hipermetropie, hemeralopie, keratomalacie, prezbiopie, astigmatism, glaucom sau cataractă.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. Multumesc foarte mult ,chiar ma interesau tratamentele naturiste privitoare la tensiune oculara (ochii).

  2. va multumesc din suflet … sotului i sa atrofiat nervul optic , ni s a spus ca nu se mai poate face nimic (

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.