Detoxifierea Limfei cu Citrice – Cură de 3 Zile

Sistemul limfatic are nevoie periodic de o curățare profundă, pentru a evita inflamațiile, celulita, edemele, retenția de lichide și infecțiile de tot felul. Curățarea limfei asigură buna funcționare a întregului corp. Detoxofierea limfei se poate face acasă, urmând o cură strictă de 1-3 zile cu suc de fructe: grepfruit, lămâie și portocale.

Detoxifierea Limfei Cu Citrice (Image courtesy sxc.hu)

Detoxifierea Limfei Cu Citrice (Image courtesy sxc.hu)

Detoxifierea limfei cu sucuri

_____________________________________________

Înainte cu o zi de începerea acestei cure se recomandă curățarea corpului cu sare amară. Citiți mai multe detalii despre cum se urmează cura de detoxifiere de o zi cu sare amară.

Ingrediente:

În următoarele 3 zile se bea un amestec de sucuri naturale cu apă, în total 4 litri pe zi:

• 1 litru de suc de grepfruit
• 750 ml de suc de portocale
• 250 ml de suc de lămâie
• 2 litri de apă

Rezultatele curei

_____________________________________________

– Se pot da jos în jur de 4-5 kilograme (care se pot pune la fel de rapid înapoi dacă după cură nu avem grijă la ce mâncăm)
– Tenul se curăță
– Corpul se umple de energie
– Crește starea de bine a întregului organism
– Dispare treptat celulita
– Abdomenul devine plat

Curățarea limfei – Efecte benefice

___________________________________________________________________________________________

Femeile sunt interesate de detoxifierea sistemului limfatic din cauză că acest proces le ajută să slăbească. Însă dincolo de acest aspect, drenajul limfatic este important pentru stimularea circulației sângelui, reducerea retenției de apă și a depunerilor de grăsime, curățarea celulelor grase de toxine și deșeuri metabolice, reducerea edemelor, scăderea circumferinței și întărirea sistemului imunitar.

___________________________________________________________________________________________

> Atenționări și precauții

Atenție! Această cură nu este recomandată persoanelor sub 18 ani. Este bine ca pe durata curei să se stea în casă, deoarece veți avea nevoie să mergeți des la baie. În plus, din cauză că nu aveți voie să consumați nimic altceva, pot să apară stări de amețeală și dezechilibru. Pot să apară de asemenea dureri de cap, o stare de rău fizic și alte semne care indică detoxifierea corpului. Aceste “efecte secundare” sunt de altfel normale, și cu cât mai încărcat de toxine este organismul, cu atât mai severe vor fi. Persoanele care nu pot ține cura întreagă, pot încerca doar 1-2 zile.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. cred ca sint bune de incercat aceste retete

  2. Mariami Predamariamipreda@gmail

    Da aceasta cura cu 4litri la zi se bea intr-o zi si nu se mananca nimic ok

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

[bws_google_captcha]