Petrol Lampant, Dublu Rafinat – Tratamente Miraculoase

Petrolul lampant (Oleum petrae) este astăzi unul din cele mai uimitoare remedii naturiste recomandate de medicina naturistă pentru diverse boli: hepatită cronică, ciroză hepatică, ulcer gastro-duodenal, diabet zaharat, colită, pancreatită, parazitoză intestinală, boli de piele, răni, variolă, furunculoză, cancer.

Petrol Lampant, Dublu Rafinat – Tratamente Miraculoase

Petrol Lampant, Dublu Rafinat – Tratamente Miraculoase

Petrolul ca remediu naturist – Studii și cercetări

Petrolul, obținut prin distilarea țițeiului, este cunoscut în popor sub numele de gaz, sau petrol lampant. Este ultimul ingredient pe care cineva s-ar gândi să-l consume pentru a se trata de boli. Samuel Hahneman, celebrul medic homeopat, a studiat intens acest produs, și a descoperit că petrolul are efecte antitumorale, citostatice naturale, antioxidante, antitoxice, antiparazitare, antivirale, antireumatice, vasodilatatoare, hemostatice, dezinfectante și cicatrizante. El a recomandat prima dată petrolul lampant pentru tratarea cancerului de piele, cazuri în care a avut succes. Mai târziu, doctorul naturist Otto Enghlisch a găsit o formulă mult mai bună pentru a utiliza petrolul în combinație cu uleiuri din plante.

Proprietăți și indicații terapeutice 

Toate aceste proprietăți uimitoare ale petrolului se datorează efectului de stimulare a metabolismului și a imunității. Cercetătorii români au studiat și ei intens efectele petrolului, și au observat că în doze mici, petrolul poate fi vindecător și deloc toxic. Ei au reușit astfel să producă anumite produse pe bază de petrol dublu rafinat sau lampant pentru diferite boli cronice.

În prezent, este nevoie de mai multe teste pentru ca medicamentele propuse să poată fi incluse în farmacii. Cu toate acestea, în mediul rural circulă foarte multe rețete din bătrâni pe bază de petrol, pentru diferite boli. Țăranii români și ruși folosesc petrolul lampant pentru stoparea sângerărilor, vindecarea plăgilor, rănilor infectate, ulcerațiilor pielii, micozelor la tălpile picioarelor, eliminarea păduchilor, diabet, tuberculoză pulmonară, sau la prepararea unui săpun pe bază de ceară de albine, spirt și petrol. Petrolul este de altfel un ingredient adesea folosit și regăsit în foarte multe unguente pentru reumatism, terapia cu produse petroliere fiind foarte populară în întreaga lume.

Amigdalită, faringită, bronșită, sinuzită

Petrolul lampant amestecat cu ulei de floarea-soarelui în proporție de 1:5 și câteva semințe de lămâi pisate și râșnițate, poate fi folosit pentru tratarea afecțiunilor respiratorii. Se fac frecții pe zona amigdalelor, pe spate, pe coșul pieptului și pe frunte și baza nasului pentru sinusuri. Aceasta este o rețetă rusească veche de succes. La amigdalită, se poate masa zona afectată cu degetele înmuiate în puțin petrol.

Depresie, tulburări nervoase și endocrine, tahicardie, contracții musculare

Se umple un borcan cu nuci verzi tocate mărunt, și peste ele se toarnă petrol lampant. Borcanul se îmbracă într-o hârtie neagră, sau se folosește un borcan de culoare închisă. Se lasă 2 săptămâni la macerat la rece.

Se ia pe stomacul gol câte o picătură de macerat într-o linguriță de miere pe zi. După administrare nu se mai consumă nimic 2 ore, ci se stă în pat. Cura durează o săptămână. după 2 săptămâni de pauză, se poate relua. După 2 astfel de cure, tratamentul se mai poate face din nou după 6 luni. Acest tratament este bun ca adjuvant și după chimioterapie.

Infecții purulente sub unghii (mâini sau picioare)

Se adaugă puțin petrol într-un păhărel (30-50 ml) și se înmoaie degetul, de câteva ori pe zi. Sau se poate folosi o pipetă (pentru unghiile de la picioare). Tratamentul se face 2-3 zile, până la retragerea puroiului. După tratament, unghia se lasă să se usuce natural, nu se bandajează.

Dureri articulare, dureri de spate

Pentru dureri de oase, se unge zona bolnavă cu petrol lampant, și se lasă peste noapte. Bolnavul se îmbracă bine, și se învelește cu o haină de blană. Tratamentul se face zilnic, o săptămână.

Pentru dureri de spate (șale), se amestecă o parte de gaz cu 2 părți de suc de sfeclă roșie. Se aplică pe locul dureros cu un tifon, se acoperă cu un celofan și se bandajează cu o cârpă, să stea locul cald. Compresa se poate schimba de 3-4 ori pe zi.

Afecțiuni ale prostatei, cancer la prostată

Se ia o lingură de petrol distilat dimineața pe stomacul gol, apoi bolnavul trebuie să stea 15 minute culcat pe partea dreaptă, apoi se întoarce pe partea stângă și mai stă așa încă 15 minute. Aceste schimbări de poziție se repetă din sfert în sfert de oră, timp de un ceas. Seara trebuie să ia încă o linguriță de petrol distilat, și să pună pe zona afectată o cataplasmă cu argilă, pentru a extrage toxinele.

Păduchi, paraziți intestinali

Pentru păduchi, se fac tamponări locale cu petrol nerafinat, apoi se acoperă capul 24 de ore. Se fac 2 astfel de tamponări, o dată la 48 de ore. Acest produs întărește și îndesește firul de păr, datorită efectului tonifiant și regenerator. Mirosul puternic de gaz va dispărea la a 2-3-a spălare.

Pentru paraziți intestinali (oxiuri, ascarizi), se iau câte 20 de picături de petrol lampant dimineața pe stomacul gol, cu o lingură de miere de albine. Cura se face o săptămână, urmată de o pauză de 10 zile.

Afecțiuni neoplazice, inhibarea celulelor canceroase

Petrolul acționează ca un citostatic natural. Pentru cancerul aflat în stadiile I și II de dezvoltare, se ia câte o linguriță de gaz dimineața pe stomacul gol, apoi nu se mai consumă nimic 2 ore.

Cura se face 40 de zile, iar după o pauză de 3 luni, tratamentul se poate relua, timp de 10 zile. Reacțiile adverse posibile sunt: amețeală, greață, dureri de oase și mușchi, somnolență, astenie sau diaree. Aceste reacții sunt normale, și tratamentul nu trebuie întrerupt, deoarece poate produce accelerarea bolii. Este un tratament care a dat roade în pareză facială, ulcer duodenal hemoragic și tumori esofagiene.

În stadiile III și IV ale dezvoltării neoplazice, se iau câte 2 lingurițe de petrol, una dimineața și una seara.

Pe parcursul zilei se beau obligatoriu 2 litri de ceai din plante, și se evită consumul de cafea, tutun și alcool. Ceaiurile pot cuprinde următoarele plante:

– 12 g coada-calului, 10 g coada-șoricelului, 10 g mușețel, 10 g roiniță, 10 g levănțică, 2 g rostopască. Se pun 2 linguri din acest amestec la o cană cu apă clocotită. Se beau 2 litri pe zi.
– 30 g frunze de merișor, 20 g crețișoara, 20 g coada-racului, 15 g semințe de in. Se prepară un decoct dintr-o lingură de amestec de plante la o cană cu apă. Se beau 4-6 căni de ceai pe zi.

Leucemie

Se ia câte o lingură de petrol dublu rafinat dimineața, și una seara, în cure de câte o lună, urmate de pauze de o lună și jumătate.

Pentru efecte mai bune în cazul cancerului, în gaz se pot pune la macerat timp de 15 zile plante recomandate bolii specifice, cu efecte diuretice, depurative sau laxative, pentru eliminarea toxinelor: coada-calului, rostopasca, pelin, sunătoare, mentă, gălbenele, mușețel, coada-șoricelului, mătase de porumb sau cozi de cireșe.

! Atenționări importante

Petrolul lampant se va administra intern doar sub indicațiile și supravegherea unui medic homeopat specialist, mai ales în cazul bolilor cronice, întrucât efectele pot fi  greu de anticipat. Extern, trebuie testată sensibilitatea pielii: se freacă palmele cu puțin petrol, și dacă apar iritații, nu trebuie folosit. Petrolul care rămâne alb pe piele este bun.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


19 comentarii

  1. unde se mai gaseste petrol lampant??

  2. PETROL SE GASESTE SI IN FARMACII ,IN GERMANIA ,AUSTRIA….

  3. da , insa nu se mai gaseste nicaieri !

  4. Stie cineva cum se numeste petrolul dublu rafinat care exista in farmaciile din Germania si Austria?
    Va rog daca exista cineva care poate sa imi spuna sub ce denumire se comercializeaza in farmacii (pentru uz intern) sa imi scrie pe e-mail [email protected]
    Va multumesc!

  5. io am gasit la chimicale dar scrie pe sticla ca daca iei o gura mori ,am luat de doua ori am dat si la caine inca nu am murit

  6. De unde poate fi procurat?

  7. da, in anii „80, exista la rafinaria Teleajen…

  8. ala din farmacii cred ca nu e bun ca scrie pe el ETHER DE PETROL

  9. Eu am adus pt. mama mea din Germania 5 cutii de Petroleum Rectif. C200 Globuli. Din pacate pt. mama mea a fost prea tarziu, deci, mai detin 4 cutii sigilate din acest produs. Daca cineva este interesat sau doreste acest produs, el este de vanzare, 15 E pe sticla – conform bonului de casa de la farmacie -. Trimit poze cu produsul si bonul de casa pe email pt. conformare si conformitate cu cele scrise mai sus.
    Predare personala in Baia Mare.
    Contact: 0744399863 Cristina,
    004915163600259 Robert – Germania.

  10. Unde gasesc petrol dublu rafinat?In ce localitate?Judet?Depozit/unitate?

  11. Deunde luam gaz lampant ?rafinat si netafinat…??

  12. Nu cred ca mai e bunica mi a dat pe zahar cubic cind eram mica a avut efecy

  13. Petrol lampant se găsește în benzinării la sticla de 1 litru

  14. Unde putem găsi petrol dublu rafinat ?

  15. De unde se poate procura?

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.